Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CMC Turkey, bin 500 kişiyi istihdam edecek

Düzenleyen:
CMC Turkey, bin 500 kişiyi istihdam edecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Çağrı merkezi sektörünün en büyük outsourcing oyuncularından biri olan CMC Turkey, 2018 yılı sonuna kadar 20 milyon lira yatırım yapıp 1.500 kişiye istihdam sağlayacak.

Ekonomi Servisi

CMC Genel Müdürü Aytaç Aydın, 2017 yılında yüzde 13,3 büyüme yakalayarak 5,1 milyar TL’ye ulaşan çağrı merkezi sektörünün 200 milyon TL’ye yaklaşan cirosuyla outsource çağrı merkezleri içerisinde yüzde 10 paya ulaştığını söyledi. Aydın “Sektörü ve CMC’yi büyütmek adına birçok hedefimiz bulunuyor. Bu doğrultuda 2018’de 20 milyon TL’lik yatırım yapacağız. Bu rakam geçtiğimiz yılki ciromuzun yaklaşık olarak yüzde 10’una karşılık geliyor. Bu yıl biri Ankara’nın doğusu, diğeri de batısı olmak üzere iki farklı şehirde yatırım yaparak ülke çapında bin 500 kişilik yeni istihdam sağlayacağız. Yıl boyunca yapacağımız bu yeni yatırımlarla ciroda yüzde 30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz. Çağrı merkezi sektörünün 5 yıl içinde 15-20 milyar TL arasında bir büyüklüğe ulaşması hayal değil” dedi. Yatırımların önemli bir ayağının da yurt dışı olacağını belirten Aydın, Doğu Avrupa ve Baltık ülkelerinde çağrı merkezi açmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Aydın “Yurt dışında yeni satın almalar olabilir” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...