HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Herkes bedava indiriyor! Yükleyen yükleyene...

Düzenleyen: /
Herkes bedava indiriyor! Yükleyen yükleyene...
Subway Surfers Sybo, Killo Games, Telefon, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

İşte telefonları kasıp kavuran ve kullanıcıları ekrana kilitleyen o uygulamalar...

Subway Surfers Sybo ve Killo Games, uzun yıllar geçmesine rağmen şu anda günlük 20 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapan oyunun, Google Play Store’da 1 milyardan fazla kez indirilen ilk oyun olduğunu açıkladı.

Google Trips Google Trips , kullanıcılarına görmek istedikleri ve gittikleri yer hakkında bilgi veren bir uygulama. Ayrıca uygulama, Gmail üzerinden seyahat rezervasyonu dahi yapabiliyor. Google Trips, Play Store mağazasında ücretsiz olarak yer alıyor.

Grammarly Keybord Kullanıcılara, gittikleri yerde kişisel bir düzenleyici görevi sunan Grammarly Keybord, yüzlerce çek ile sorunsuz bağlantı kurabiliyor. Ayrıca bu uygulama ücretsiz.

Datally Kullanıcıların, diğer uygulamalardaki veri harcamasını önleyen Datally, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

PORTRA Kullanıcılarına, yağlı boya ve ayrıntılı çizim yapmalarını sağlayan ve 19 farklı filtre ile hizmet veren PORTRA, ücretsiz bir uygulama.

Messenger Lite Messenger Lite, ücretsiz olarak indirilebilen ve kullanıcıların, hayatlarındaki insanlara daha kolay ulaşmasını daha az veri harcayarak sağlayan bir uygulama.

Clue Clue bilimini ve verileri kullanarak âdet döngüsünün benzersiz düzenini keşfetmeyi sağlayan bir kadın sağlığı uygulaması olan Clue, ücretsiz olarak yer alıyor.

Can’t Talk Kullanıcıların konuşarak cevap vermesi mümkün olmadığı anda devreye giren Can`t Talk, bir buton yardımıyla cevap vermeyi sağlıyor ve ücretsiz.

Skype Lite Zorlu ağ koşullarında harika bir performans sunmak ve Hindistan`da yaşayan kişilerin bağlantılarını korumaya yardımcı olmak için geliştirilen hızlı ve hafif bir uygulama. Ayrıca uygulama ücretsiz.

BBC Good Food Kullanıcılara, BBC`nin iyi yemeklerinin tariflerine ve veri tabanına ulaşmalarını sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Facebook Bonfire Kullanıcılara,en iyi arkadaşlarıyla takılmalarını ve yeni insanlarla karşılaşmalarını sağlayan bir grup video chat uygulaması.

The Walk Kullanıcıların, daha fazla yol yürüyebilmeleri için konum oluşturan The Walk, İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirildi. Uygulama ücretsiz olarak yer alıyor.

Instagram Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Instagram çok popüler ve ücretsiz.

Path Guıde Tamamen haritadan bağımsız, altyapıya ihtiyaç duymayan, tak-çalıştır kapalı bir navigasyon hizmeti sunuyor ve ücretsiz olarak yer alıyor.

Facebook Local Kullanıcılar, güvendikleri arkadaşlarının önerdikleri yerleri ve sistemin düzenlediği etkinliklerden haberleri olmasını sağlıyor. Bu uygulama ücretsiz olarak yer alıyor.

Tez Kullanıcılarına, arkadaşlarına para göndermelerini, ödemeleri doğrudan banka hesabınıza almalarını ve Google`ın Hindistan için yeni dijital ödeme uygulaması Tez, ücretsiz.

Truecaller Bilinmeyen aramaları tanımlama ya da istenmeyen SMS`leri engelleme gibi özellikleri kullanıcılarına sunan Trucaller, ücretsiz bir uygulama.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...