iPhone ekranları kararıyor!

iPhone ekranları kararıyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

iOS 12 geliyor; iPhone ekranları 'kararıyor'. Peki bu ne anlama geliyor? Diğer yandan iOS 12 güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte bazı iPhone modelleri yolun sonuna geliyor. İşte milyonları ilgilendiren son gelişmeler...

iOS 12 tüm iPhone'ları baştan sona değiştirecek. Ancak en köklü değişikliklerden biri iPhone ekranlarının kararması olacak! Peki bu ne anlama geliyor?

Tasarımcılara göre Apple, iOS 12’de daima açık modu, FaceTime grup sohbeti, yeni dinamik duvar kağıtları, bildirimlerin gruplanması, yeni kilit ekranı özellikleri ve sistem geneline hakim karanlık mod gibi özellikler olacak.

Twitter ve bazı platformlarda olduğu gibi tasarımcılar Apple’ın kullanıcılara yepyeni bir kilit ekranı deneyimi yaşatmak istediğini ve iOS 10’dan beri beklenen karanlık modu sunacağını düşünüyorlar. Böylece gözler daha az yorulacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...