BİM uygun fiyata powerbank, şarj cihazı ve hoparlör satacak

Düzenleyen:
BİM uygun fiyata powerbank, şarj cihazı ve hoparlör satacak

TEKNOLOJİ Haberleri

BİM şimdi de Xiaomi powerbank, LG Sound Bar hoparlör ve Samsung TA20 hızlı şarj aleti satıyor. Ürünler sınırlı sayıda olacak. BİM, geçtiğimiz dönemde iPhone X, Galaxy Note 8 ve Playstation 4 gibi ürünler de satmıştı.

BİM daha önce iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Sony Playstation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve farklı Apple aksesuarlarını uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunmuştu. BİM şimdi de Xiaomi powerbank, LG Sound Bar hoparlör ve Samsung TA20 hızlı şarj aleti satacak. 

Xiaomi'nin 10.000 mAh’lık powerbank’i bir adet USB 2.0 çıkışı ve microUSB girişine sahip. Cihazı BİM'de 59,90 TL'ye satın alınabilirsiniz.

Samsung TA20 şarj aletinin normal fiyatı yaklaşık 90 TL. Ancak BİM'den 49.90 TL'ye satın alabilirsiniz. Çıkış gücü 5V 2A – 9V 1.67A olan şarj aleti, hızlı şarj da sunuyor. Samsung Türkiye garantili cihazla uyumlu telefonları 30 dakikada yüzde 50'ye kadaar şarj edebiliyorsunuz.

Bluetooth destekli ve 2 kanallı LG Sound Bar hoparlörü da 349 TL'ye BİM mağazalarında satılacak. 

25 Mayıs'ta satışa çıkacak ve stoklarla sınırlı olacak bu ürünlerden birine ihtiyacınız varsa kaçırmamanızı öneriyoruz. 

BİM uygun fiyata powerbank, şarj cihazı ve hoparlör satacak

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...