Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uber: Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız

Düzenleyen:
Uber: Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız

TEKNOLOJİ Haberleri

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla taksicilerle gerilim yaşayan Uber'i de kapsayan düzenleme sonrası şirketten açıklama geldi.

Taksici esnafın tepkilerinin hedefinde olan Uber ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım düzenleme yapıldığını duyurmuştu. Konuya ilişkin Uber'den yapılan açıklamada "Uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye’ye sonuna kadar bağlıyız" denildi.

Uber'den yapılan açıklama şöyle: "Türkiye'deki şehirlerin ulaşım seçeneklerini geliştirmek amacıyla tüm ilgili yerel paydaşlarla iş birliği içinde çalışmak istiyoruz ve uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız."

VATANDAŞ TEPKİLİ

Öte yandan sosyal medyadan duruma tepki gösteren vatandaşlar, taksicilerle yaşadıkları problemi dile getirerek, hizmet kalitesinin düzeltilmesi ve taksilerin sıkı denetim altına alınması çağrısında bulundu.

Bazı taksicilerin yolculara karşı tutumundan şikayetçi olan yüz binlerce vatandaş, Uber ve benzeri uygulamaları tercih ediyor. Taksi esnafı ise korsan olduğu gerekçesiyle bu uygulamalara karşı çıkıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...