Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnstagram neden açılmıyor? | Instagram çöktü mü? | 13 Temmuz Instagram Erişim Sorunu

Düzenleyen:
İnstagram neden açılmıyor? | Instagram çöktü mü? | 13 Temmuz Instagram Erişim Sorunu

TEKNOLOJİ Haberleri

İnstagram'a neden giremiyorum, Instagram çöktü mü, Instragram neden açılmıyor? ile ilgili detaylar haberimizde. 13 Temmuz akşam saatlerinde İnstagram'a giriş yapılamamaya başladı. Bunun üzerine kullanıcılar farklı sosyal medya adreslerinde sıkça Instagram çöktü mü, Instagram neden açılmıyor? sorularını sormaya başladı.

İnstagram'a neden giremiyorum, Instagram çöktü mü, Instragram neden açılmıyor? sorularının cevapları haberimizde. 13 Temmuz akşam saatlerinde başlayan Instagram sıkıntısı tüm dünyadaki kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Giriş yapamayan kullanıcılar başka sosyal medya hesaplarından Instagram'a giremediklerini dile getirdi. Sorunun ise dünya çapında olması kullanıcıları endişelendirdi. Sıkıntı ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Peki Instagram çöktü mü, Instagram'a neden girmiyor, Instagram neden açılmıyor? İşte detaylar...

INSTAGRAM'A NEDEN GİRİLEMİYOR?

Instagram'a neden girilemediğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Instagram'ın masaüstü sürümünde kullanıcılar 'Server hatası' ile karşılaşıyor. Bu hata erişim sorununun küresel bazda olduğu gösterdi.

BTK'DAN INSTAGRAMIN ÇÖKMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

BTK da Instagram'ın çökmesiyle ilgili henüz açıklama yapmadı. BTK, daha önce yaşanan Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki erişim sorunlarında hemen açıklama yapıyordu.

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Saat 21.30 itibariyle Instagram'a erişim sağlayamayan kullanıcılar, Instagram'daki sorunu merak etmeye başladı. Ancak, yetkililer tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Avrupa üzerinde yayın olarak görülen erişim sorunu, Türkiye'de de İstanbul başta olmak üzere birçok ilde etkili oluyor.

Instagram erişim sorunu, canlı arıza haritası üzerinden şu şekilde gözüküyor;

İnstagram neden açılmıyor? | Instagram çöktü mü? | 13 Temmuz Instagram Erişim Sorunu

INSTAGRAM'A ERİŞİM YENİDEN SAĞLANDI

Yaklaşık yarım saat süren problem, saat 22:10 sularında düzeldi ve Instagram'a erişim yeniden salandı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...