Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amazon Türkiye'de VIP satışlarına başladı

Düzenleyen:
Amazon Türkiye'de VIP satışlarına başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

ABD’li e-Ticaret devi Amazon, Türkiye satışlarına resmen başladı. 50 bin kişilik VIP müşteri listesi oluşturan Amazon’un ilk teslimatını geçtiğimiz hafta yaptığı öğrenildi. Amazon’un Türkiye geneli satışlarına ise yılın son çeyreğinde başlaması bekleniyor.

KARGO ÜCRETSİZ OLACAK
Amazon’la birlikte hem alıcıları hem de satıcıları sürprizler bekliyor. Türkiye e-ticaret piyasasına hızlı giriş yapmak isteyen firmanın rekabette üstünlük sağlamak için ücretsiz kargo hizmeti vereceği belirtiliyor. Satıcı tarafında ise komisyon oranları piyasanın çok altında, yüzde 10 olacak. 
İlk teslimatla birlikte Amazon’un satış stratejisi de netleşmeye başladı. Amazon, Hepsiburada gibi “açık azaltma” yolunu izleyecek. Yani aynı marka ürün içerisinde fiyatı en düşük olana öncelik verilerek tüketici lehine rekabet ortamı oluşturulması hedefleniyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...