HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

iOS 12'den iOS 11'e nasıl dönülür? | iOS 12den 11e dönüş, Apple iOS 12 güncellemesi

Düzenleyen: /
iOS 12'den iOS 11'e nasıl dönülür? | iOS 12den 11e dönüş, Apple iOS 12 güncellemesi
İos 12, İos 12den 11e Dönüş, İos 12 Güncellemesi, İphone İos 12 Güncellemesi, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Eğer c.hazınızda bulunan iOS 12'den memnun kalmadıysanız, sık sık hatalarla ve yavaşlamalarla karşılaşıyorsanız iOS 11'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan son sürümüne geri dönebilirsiniz. Peki iOS 12'den 11'e dönüş nasıl olacak? İşte sizin için hazırladığımız iOS 12'den iOS 11'e geri dönüş haberi

Apple’ın geliştirmeye devam ettiği ve belirli süre zarfları içinde yeni beta sürümlerini yayınladığı iOS 12’yi yüklediyseniz ve memnun kalmadıysanız, iOS 11’e tekrar geri dönebilmeniz mümkün.

Tıpkı iOS 12’i yükleme aşamasından önce olduğu gibi İOS 11’e geri dönerken de aynı şeyi tekrar öneriyoruz. Yeni bir işletim sistemi yüklemek üzere olduğunuz için her ihtimale karşı dosyalarını yedekleyin. Apple bu yedekleme için iCloud yerine iTunes’un son güncellenen halini öneriyor ancak siz bu hizmetleri kullanmıyorsanız önemli verilerinizi mutlaka başka bir aygıta aktarın.

iOS 11’e geri dönmeden önce Kurtarma moduna geçmelisiniz. Güç ve Ana Ekran tuşlarına iPhone veya iPad’iniz kapanana kadar basılı tutun. ‘iTunes’a Bağlan’ yazısını gördüğünüz zaman cihanızını Mac ya da PC’ye bağlayın ve iTunes’u açın. iTunes size iPhone veya iPad’nizin Kurtarma Mod’unda olduğunu tespit ettğini söyleyecek. Tamam’a tıklayın ve Geri Yükle’yi seçin.

Sonunda ise Geri Yükle ve Güncelle seçeneğine tıklayarak iTunes’in en son iOS 11 versiyonunu indirmesini sağlayın. Ardından Apple cihazınıza kurun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...