GM rüzgârı şimdi de Ukrayna’da esiyor

GM rüzgârı şimdi de Ukrayna’da esiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile ihracat ağına Ukrayna’yı da ekledi.

Ukrayna ile 33 ülkeye ulaştıklarını belirten General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, Ortadoğu, Afrika ve Doğu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere yıl sonuna kadar 45 ülkeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Yaman “Google ile olan stratejik iş birliğimizle geliştirdiğimiz son teknoloji ürünlerimizi ulaşılabilir fiyatlarla uluslararası arenada da tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Bu anlamda, Ukrayna, Doğu Avrupa’da önemli pazarların başında geliyor. Bunun avantajlarından faydalanmak için Doğu Avrupa’da faaliyet gösterdiğimiz ülkelerin arasına Ukrayna’yı da dâhil ettik. Ukrayna’da ilk olarak, Ukrayna’nın en büyük GSM operatörlerinden Lifecell ile iş ortaklığı yaparak ürünlerimizi Lifecell’in tüm satış noktalarında tüketicilerimizle buluşturacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...