Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Faizsiz ödeme platformu: MenaPay

Faizsiz ödeme platformu: MenaPay

TEKNOLOJİ Haberleri

İslami finansman sistemine uygun olarak Türkiye’de geliştirilen blockchain tabanlı ödeme platformu MenaPay, 15 Ocak tarihinden itibaren tüm bölgede hizmete giriyor.

ÖMER TEMÜR

Blockchain teknolojisi sayesinde banka aracılığı olmadan insanların her alanında güvenli ve hızlı ödeme işlemi yapmalarına imkan sağlayan MenaPay, akıllı telefonlara indirilen ücretsiz bir uygulama üzerinden çalışıyor. MENA bölgesinin yüzde  84’ünün bankacılık faaliyetlerini kullanmadığına dikkat çeken MenaPay CPO’su Orhan Bayram “’MenaPay QR kodlu ödeme altyapısı ile tüm ödeme işlemlerini blockchain üzerinde gerçekleştirirken her bir işlem maksimum 5 saniyede gerçekleşiyor. Yenilikçi bir yaklaşım ile MENA bölgesi insanlarının nakit kullanım oranlarını düşürecek ve dünyanın en büyük nakitsiz toplumunu blockchain teknolojisini de kullanarak MENA bölgesinde inşa edeceğiz’’ dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...