Şirketlerin verisini ücretsiz olarak bulutta taşıyor

Şirketlerin verisini ücretsiz olarak bulutta taşıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Clonera, altyapısında Veeam Cloud Connect teknolojisinin kullanıldığı bulut veri yedekleme çözümünü ücretsiz olarak iş dünyasının kullanımına sundu.

ÖMER TEMÜR

Böylece şirketler, en değerli sermayeleri olan verilerini, ücretsiz olarak koruyabilecek. Clonera Genel Müdürü Evren Ballı, veri kaybından kaynaklanan iş kesintilerinin, şirketler için maddi zararın dışında itibar ve müşteri kaybına da yol açtığını belirterek “Şirket verileriniz, kurumunuz ile ilgili tüm bilgileri içeriyor ve bu bilgilerin maddi bir değeri var. Bütün kurumların bu konuları göz önünde bulundurarak bilgilerini yani aslında paralarını güvence altına almaları kaçınılmaz. Veeam ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu kampanyadan müşterilerimizin tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanmalarını ve bu sayede bulut yedeklemenin faydalarını deneyimlemelerini amaçlıyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...