HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Honor 9X Türkiye’de

Düzenleyen: /
Honor 9X Türkiye’de
Honor 9X, Honor 9X Özellikleri, Honor 9X Teknik Özellikleri, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Honor yeni modeli Honor 9X’i Türkiye’de satışa sundu. Android 9 işletim sistemiyle gelen Honor 9X, 6.59 inç’lik FullView ekranda, 2340 x 1080 çözünürlük sunuyor.

ÖMER TEMÜR

Cihazın ön tarafından 16 MP’lik bir  pop-up kamera bulunurken, arka tarafta 48 MP yapay zekâlı ana kamera, 8 MP süper geniş açılı kamera ve 2 MP’lik derinlik kamera yer alıyor. 128 GB depolama alanına ve 4 GB RAM’e sahip Honor 9X, 4000 mAH bataryasıyla gün boyu pil ömrü sağlıyor.
Honor 9X, bugün ön sipariş ile Hepsiburada, Trendyol ve n11’de 2.699 TL fiyat etiketiyle satışta olacak. Ön sipariş kapsamında Hepsiburada’dan Honor 9X Special Edition alanlar Honor Band 5 akıllı bileklik ve 100 TL hediye çekinin de sahibi olacak. Trendyol ve n11’den ürünü satın alanlara ise Honor Band 5 akıllı bileklik ve Honor Mini Bluetooth Hoparlör hediye edilecek. Ön siparişin ardından ise HONOR 9X, Special Edition kutusuyla birlikte Vatan Bilgisayar, Vodafone Online Mağaza ve Vodafone Yanımda uygulamasında satışa sunulacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...