Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk hackerlar SANA'nın sitesini çökertti

/ Kaynak: CHA
Türk hackerlar SANA'nın sitesini çökertti

TEKNOLOJİ Haberleri  / CHA

Ayyıldız Tim isimli Türk hacker grubu, Suriye resmi haber ajansının internet sitesini çökertti.

Suriye'de rejim güçlerinin Şam'ın kırsal kesimlerinde kimyasal silah (Sarin gazı) kullanarak, çoğu kadın ve çocuk kadın olmak üzere bin 400'den fazla insanın ölümüne neden olması üzerine, Ayyıldız Tim isimli Türk hacker grubu, Suriye resmi haber ajansının (SANA) internet sitesini çökertti. Gruptan yapılan açıklamada, "Çocuk demeden, kadın demeden katliam yapan Beşşar Esed senin de hesabın görülecektir! Peşindeyiz! Suriye Devlet Haber Ajansı erişime kapatılmıştır" denildi.
Türk korsanlar tarafından çökertilen Suriye Haber Ajansı'na ait resmi www.sana.sy internet sitesine halen erişilemiyor.
Suriye resmi haber ajansının yanısıra, bu ülkedeki farklı sitelere de saldıran siber savaşçılar, www.perc.gov.sy (Suriye Karayolları), www.syriantaskforce.org (Suriye Acil Yardım Gücü), www.middleeast-est.com sitelerini çökerttiler.
Hacklenen sitelere, Suriye'de sivillere yönelik gerçekleştirilen katliamların bulunduğu videonun yanısıra, ezan sesi yerleştirildi. Sitelerin anasayfalarının ortasına Cedkan ve Kerem Şah Noyan imzalı "Beşşar Esad köpeği! Ettiğin zulüm yanına kalacak sanma! Elbet senin de hesabın bir gün görülecek!" şeklinde bir uyarı yazısı konuldu.
Ayyıldız Tim üyeleri ayrıca, Suriye'deki sivillere yönelik gerçekleştirilen kimyasal saldırılara gerekli tepkiyi vermediğini düşündükleri Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bazı internet sitelerine saldırı gerçekleştirdi. nbsp;
TEKNOLOJİ
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...