Anker satışları ikiye katladı

Anker satışları ikiye katladı

TEKNOLOJİ Haberleri

ABD’li aksesuar markası Anker, Türkiye’de gaza bastı. Özellikle gençlerin tercihi hâline gelen Anker, satışlarını yüzde 200 artırdı.

ÖMER TEMÜR

Türkiye’de 750 noktada ve Hepsiburada, Teknosa, D&R, Amazon, Turkcell, APR, MediaMarkt, Vodafone ve Trendyol gibi mağazalarda tüketiciyle buluşan Anker, beş kategoride tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Eufy markası altında hane yaşamında konfora yönelik teknolojiler geliştiren Anker, ROAV markasıyla inovasyonu araç içine taşıyan teknolojiler sunuyor. Projeksiyon sistemlerinin bir sonraki nesli gibi görülen Nebula markasıyla hem ev içi eğlence hem de ofislerde dijital dönüşüm için olmazsa olmaz ürünler yer alıyor. Soundcore markası ile kaliteli bir ses deneyimini rekabetçi bir fiyat performansı ile sunan kablosuz ses teknolojileri geliştiren Anker, özellikle şarj teknolojileri ve akıllı yaşam aksesuarlarında yaptığı inovasyonlarla adından söz ettiriyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...