Akinon 5 milyon dolar yatırım aldı

Akinon 5 milyon dolar yatırım aldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen perakende markalarının, omni-channel operasyonlarına ve dijital dönüşüm süreçlerine destek veren Akinon, Venture Capital Fonu SmartFin’den 5 milyon dolarlık yatırım desteği aldı.

ÖMER TEMÜR

Akinon’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Tolga Tatari, aldıkları bu yatırım ile yurt dışında yeni pazarlara açılmak istediklerini söyledi. Tatari “Akinon olarak Türkiye’de üç yılda pazar lideri olduk. 2020’de Akinon ticaret platformu ile 4,2 milyar TL’lik bir ticaret hacmi hedefliyoruz. Başarılarımızla Türkiye’de ve yurt dışında birçok fonun dikkatini çektik. Büyümekte olan ve B2B teknolojiler geliştiren şirketlere yatırım yapan SmartFin ile bu yolda ilerlemek bizi heyecanlandırıyor. Bu yatırım ile markalarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımayı ve Türkiye’de yakaladığımız başarıyı global ölçekte sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...