Whatsapp'tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! 15 Mayıs'a ertelendi

Düzenleyen:
Whatsapp'tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! 15 Mayıs'a ertelendi

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir süredir gündemin en önemli maddelerinden biri haline gelen Whatsapp gizlilik sözleşmesi konusunda flaş bir son dakika açıklaması geldi.

Açıklamada Whatsapp uygulamada gerçekleşecek değişiklikle ilgili bir ertelemeye gidildiğini duyurdu. Kullanıcılara getirilen veri paylaşma zorunluluğu tartışmaları üzerine, mesajlaşma programı Whatsapp'tan yeni bir açıklama geldi. Güncellemenin kabul edilmesi için son tarih olan 8 Şubat'ta kimsenin hesabının silinmeyeceğini açıklandı. Yapılacak değişiklikle ilgili daha detaylı bilgilendirme yapmak için 15 Mayıs'a ertelendiği belirtildi. İşte o flaş haberinin ayrıntıları...

Dünyada milyonlarca insanın kullandığı Whatsapp hakkında çok önemli bir son dakika duyurusu paylaşıldı. Sosyal medya platformu Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp kullanıcılarına dikte ettiği yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelmiş durumda.

8 ŞUBAT'TA HESAPLAR SİLİNMEYECEK
Zira mesajlaşma platformu, verilerini Facebook ile paylaşmayan WhatsApp kullanıcılarına yasak getirmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili mesajlaşma platformundan yeni bir açıklama yapıldı. Güncellemenin kabul edilmesi için son tarih olan 8 Şubat'ta kimsenin hesabının silinmeyeceğini açıklandı.

Şirket açıklamasında "Yapılacak değişikliği daha iyi anlatabilmek için" 15 Mayıs'a ertelendiği belirtildi. Whatsapp'ın güncelleme kararı tüm dünyada büyük bir merakla takip ediliyordu.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...