Kulaklıkta devrim

Kulaklıkta devrim

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo, bluetooth destekli kablosuz kulaklığı Enco X’i Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sundu.

ÖMER TEMÜR

Enco X, Oppo’nun Danimarka merkezli hoparlör üreticisi Dynaudio ile yaptığı iş birliğinin ilk ürünü olarak dikkat çekiyor. Yenilenmiş DBEE 3.0 ses sistemi ve LHDC kablosuz iletimle desteklenen kulaklıklar hibrit aktif gürültü önleme özelliğiyle birlikte geliyor. Böylece toplu taşımada maksimum gürültüyü önlemeyi, kafe ya da ofis ortamında gürültüyü yumuşatmak için gürültü önleme modunu, etrafınızda olup bitenlerin farkında olmak istiyorsanız şeffaf modu tercih edebilirsiniz. Eğer isterseniz gürültü önleme özelliğini tamamen devre dışı da bırakabilirsiniz. Üç mikrofonlu gürültü kontrol algoritması ile donatılan Oppo Enco X, gelişmiş ayarlanabilir bir filtre ve rüzgâr gürültüsü tespit mekanizması sayesinde tüm gürültüleri ortadan kaldırıyor.


DOKUNMATİK RAHATLIĞI
Kulaklık, dokunmatik özellikleriyle rakiplerinden ayrışıyor. Kulaklıkların herhangi birine çift tıklayarak bir sonraki şarkıya geçebilir, gelen aramaya cevap verebilir veya görüşmeyi sonlandırabilirsiniz. Üç defa tıkladığınızda ise akıllı asistan harekete geçiyor. Kulaklıkların herhangi birini kaydırarak ses düzeyini kontrol edebilir, bir saniye basılı tuttuğunuzda iki gürültü önleme modundan birini seçebilirsiniz. Ayrıca şarj kutusuyla 25 saat müzik dinleyebilir veya 15 saat telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Siyah ve beyaz renklere sahip Oppo Enco X’in Türkiye fiyatı 1.499 TL.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...