Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

27 yeni ile daha Deneyap Atölyesi

27 yeni ile daha Deneyap Atölyesi

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye genelinde 30 şehirde eğitim veren Deneyap Teknoloji Atölyelerine yenileri ekleniyor. 81 şehrin tamamında teknoloji atölyelerinin kurulmasının hedeflendiği planın üçüncü fazında 27 şehirde daha teknoloji atölyeleri açılıyor.

ÖMER TEMÜR

Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ ve Van’da açılan Deneyap Teknoloji Atölyelerine kabul sınavlarına 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıf düzeyinde başvurulabiliyor. Öğrenciler e-Sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanıyor. Adayların elektronik ortamda yapılacak olan sınava ön başvurularını https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org/ web sitesi üzerinden 4 Temmuz'a kadar tamamlamaları gerekiyor. e-Sınav ise 2-23 Ağustos 2021 tarihleri arasında 27 şehirde belirlenecek merkezlerde seanslar hâlinde gerçekleştirilecek. Sınav hakkında detaylı bilgilere https://www.deneyapturkiye.org/ adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

BİRÇOK FARKLI KONUDA EĞİTİM
Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen ve üç sene süren eğitimler boyunca öğrencilere; tasarım ve üretim, robotik kodlama, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, yapay zekâ, siber güvenlik, yazılım teknolojileri, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay teknolojileri, nanoteknoloji ve malzeme bilimi, ileri robotik ve mobil uygulama gibi teknoloji alanlarında eğitimler veriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...