Samsung Galaxy Note 3'ün fiyatı kaç lira

Samsung Galaxy Note 3'ün fiyatı kaç lira

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Electronics, Note serisinin en yeni üyesi GALAXY Note 3'ü Türkiye pazarına sundu

Samsung'un Note kategorisinin merakla beklenen yeni üyesi GALAXY Note 3, gelişmiş S Pen özellikleri ve çoklu görev için optimize edilmiş büyük ekranı sayesinde; renkli ve eğlenceli bir mobil deneyim vaat ediyor. Sıkıcı günlük rutinleri eğlenceli hale getirmek için tasarlanan GALAXY Note 3, yenilikçi özellikleriyle kullanıcıların kendi hayat hikayelerini yazmalarına yardımcı oluyor. Samsung, GALAXY Note 3'ü, 2.199 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketiciyle buluşturuyor. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung konuyla ilgili açıklamasında; "Bütün ülkelerde üstün başarılar elde eden Note serisinin yeni modeli GALAXY Note 3'ü, Türkiye pazarına sunmaktan ve buradaki tüketicilerin heyecanını paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Orijinal, yenilikçi ve vizyoner özellikler ile geliştirdiğimiz Note 3'ü, 25 Eylül'de, tüm dünya ile aynı zamanda Türk tüketicilerle buluşturuyoruz" dedi. nbsp;
nbsp;
Galaxy Note 3'ün benzersiz kullanıcı deneyimine dikkat çeken Joung, sözlerine şöyle devam etti: "Kullanıcıların hayatına renk katacak, yepyeni ve benzersiz bir mobil deneyim sunma hayalinden yola çıkarak, 2011'de Note kategorisini geliştirdik. Bugüne kadar Note ailesine kazandırdığımız yeni modellerle; Note deneyimini hep bir üst seviyeye taşımaya ve her seferinde kullanıcılara, daha zengin ve daha yenilikçi çözümler sunmaya odaklandık. Bu vizyondan hareketle Galaxy Note 3'ün; iş, oyun ve günlük hayata ilişkin isteklerini dinamik bir şekilde gerçekleştirebilmelerinde ve kendi hikayelerini yazmalarında, kullanıcılara ilham kaynağı olacağına inanıyoruz."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...