HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Avrupa'nın en büyük Apple Store'u İstanbul'da! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi

Düzenleyen: /
Avrupa'nın en büyük Apple Store'u İstanbul'da! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi
Apple, Elon Musk, Twitter, İstanbul, , Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, İstanbul’daki üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi’nde açtı. Apple CEO’su Tim Cook ise açılışı Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Tesla CEO’su Elon Musk bu paylaşıma ise 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaparak cevap verdi.

ÖMER TEMÜR

Türkiye’nin üçüncü, Avrupa’nın en büyük Apple mağazası Bağdat Caddesi’nde açıldı. Dünyanın farklı yerlerindeki Apple Store’lardan ve Kaliforniya’daki Apple Center’dan izler taşıyan mağazaya randevu ile ziyaretçi kabul ediliyor.

130 kişilik ekibiyle hizmet veren mağazada ziyaretçileri video duvarı ve Today at Apple atölye çalışmalarına ev sahipliği yapan forum alanı karşılıyor. Üst katta ise müşterileri, Apple’ın en yeni ürün ve servislerini yakından inceleyebilecekleri bir alan bekliyor. Mekânın tamamı 9 metrelik cam giydirme ön cepheden dışarıyı görüyor. 

'TODAY AT APPLE' ETKİNLİKLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Mağaza şirketin ‘Today at Apple’ etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Açılışa özel altı haftalık Perspektif İstanbul eğitimi gerçekleştireceğini belirten Apple, 20 yerel sanatçıyı etkinlik esnasından misafir edecek. Vatandaşlar, Murat Palta ile geleneksel minyatür çizimi ve illüstrasyonu, Magnum Photos fotoğrafçısı Sabiha Çimen ile görünmeyeni fotoğraflamayı ve görsel sanatçı Sinan Tuncay ile hareketli portre oluşturmayı öğrenebilecekleri yüz yüze ve sanal atölye çalışmalarına katılabilecekler.

Mağaza aynı zamanda teknoloji uzmanları Tin Nguyen ve Ed Cutting ile Türk ses tasarımcısı Oğuz Öner tarafından özel olarak hazırlanmış bir artırılmış gerçeklik (AR) sergisine ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler, LiDAR tarayıcısına sahip iPad Pro ve iPhone 13 Pro modellerini kullanarak ekranlarında geleneksel kağıt süsleme sanatı Ebru’dan esinlenilmiş seramik objeleri AR olarak görebilecekler. 

 

Avrupa'nın en büyük Apple Store'u İstanbul'da! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi

TIM COOK VE ELON MUSK’TAN İSTANBUL ATIŞMASI

Apple CEO’su Tim Cook, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mağazanın önden çekilmiş fotoğrafı ekleyerek “İstanbul’daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Müşterilerimizi burada ağırlamak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

“APPLE BEZİ’Nİ GÖRÜN”

Elon Musk da Cook’a Twitter’dan “Gelin Apple Parlatma Bezi’ni görün” şeklinde cevap verdi.

Musk’ın bahsettiği bezi Apple, yurt dışında 20 dolardan, Türkiye’deyse 200 TL’den satışa sunmuştu.

 

 

Avrupa'nın en büyük Apple Store'u İstanbul'da! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi

GÜVENLİ VE ETKİLİ

Apple Türkiye sitesinde bezin tanıtımı için şu ifadelere yer verilmişti: Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...