TikTok'a soru-cevap özelliği geri geliyor

Düzenleyen:
TikTok'a soru-cevap özelliği geri geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

TikTok, içerik oluşturuculara sene başında sunduğu ancak daha sonra kaldırdığı soru-cevap özelliğini bazı yeniliklerle tekrar kullanıma açıyor.

Sene başında içerik oluşturuculara 'soru-cevap' özelliğini sunan TikTok, böylece takipçiler ile iletişimi artırmayı hedeflemişti. Bu özellikle birlikte içerik oluşturucuları takipçilerine çeşitli sorular yöneltip, onlardan aldıkları cevaplarla sosyal ortam kurabiliyorlardı.

TikTok, bu beğenilen özelliği bir süre sonra yayından çekti. Şimdi ise daha fazla seçenekle tekrardan platforma dahil edildi.

SORU-CEVAP ÖZELLİĞİNE YENİLİK

Sosyal Medya Danışmanı Matt Navarra, twitter hesabından bu özelliğin bazı yeniliklerle geri döndüğü haberini verdi. Kullanıcılar artık soru-cevap özelliğinin profillerinde görünür halde olup olmayacağını seçebilecekler. Bunun yanı sıra, yöneltilen sorulara kimlerin cevap verebileceğini de seçme imkanına sahip olacaklar.

TikTok'a soru-cevap özelliği geri geliyor

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...