Tesla, Türkiye ofisi için ilk iş ilanlarını yayınladı

Düzenleyen:
Tesla, Türkiye ofisi için ilk iş ilanlarını yayınladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektrikli araç şirketi Tesla, Türkiye’de faaliyete başlamaya hazırlanıyor. Kısa süre içinde Türkiye’de de otomobillerini satmak isteyen şirket, yeni iş ilanları yayınladı.

2017 yılında Türkiye'yi ziyaret eden Elon Musk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Verimli geçen toplantının ardından Musk, Tesla ve SpaceX ürünlerini Türkiye’ye getireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, Musk ile Türkiye'deki kamu ve özel sektör kuruluşları ile Tesla ve SpaceX arasındaki işbirliği konularını görüştüklerini açıklamıştı. Bu görüşmenin üzerinden yaklaşık beş yıl geçti ve Türkiye ile Elon Musk arasındaki işbirliğinin ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Tesla, Türkiye'deki ofisini yapılandırarak Model S, Model X, Model 3 ve Model Y araçlarını satışa çıkarmayı planlıyor.

TESLA, TÜRKİYE OFİSİ İÇİN PERSONEL ARIYOR

Milyarder girişimci Elon Musk’ın kurduğu ve CEO görevini üstlendiği şirketi Tesla, yakında Türkiye pazarına da açılacak. Elektrikli araç devi, yeni model araçlarını Türkiye’de satışa çıkarmadan önce iş ilanları yayınlamaya başladı.Tesla Careers’teki ilanlarda Ofis Müdürü ve iki Satış Danışmanı arandığı görülüyor.

Tesla, Türkiye ofisi için ilk iş ilanlarını yayınladıFoto: AA

Tesla Türkiye, tanıtımdan önce İstanbul'da satış ofisleri ve showroomlar açacak ve ardından diğer bölge ve illere yayılacak. Bu arada Tesla, Operasyon Müdürü olarak Emir Tunçyürek'i göreve getirdi. 

Tesla, Türkiye ofisi için ilk iş ilanlarını yayınladıTesla'nın İstanbul ofisi için yayınladığı iş ilanları.

Ayrıca Tesla, Supercharger (şarj istasyonları) haritasına birkaç Türkiye lokasyonu ekledi. Ancak Supercharger'ların hiçbiri şu anda aktif değil. Tesla, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek (Sakarya), İstanbul, İzmir ve Konya lokasyonları görülüyor. 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...