HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pele ve Messi takım arkadaşı oldu

Kaynak:
Pele ve Messi takım arkadaşı oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / 

Merakla beklenen FIFA 14 oyununun Xbox'a özel sürümü, günümüz futbolcularını unutulmaz futbol efsaneleriyle bir araya getiriyor.

Pelé ve Messi sadece Xbox 360 üzerinde aynı takımda buluşuyor. Microsoft, dünya genelinde milyonlarca fanatiği olan FIFA serisinin en yeni oyunu olan FIFA 14'ün Xbox 360 sürümünün Türkiye'de satışa sunulduğunu duyurdu. FIFA 14'ün Xbox 360 sürümü, yalnızca Xbox platformuna özgü yeniliklerle geliyor. FIFA serisi, futbol tutkunları tarafından dünyanın en başarılı futbol oyun serilerinden biri olarak kabul ediliyor. Geliştirilen grafik motoru ve eklenen yeni oyun seçenekleri sayesinde dünyanın en güçlü takımlarının soluk kesen mücadelelerini ekranınıza taşıyan FIFA 14, Xbox 360 platformunun sunduğu yeteneklerle futbolu çok daha eğlenceli bir deneyime dönüştürüyor. Xbox 360 FIFA 14 özel paketini satın alanlar, tavsiye edilen satış fiyatı 179 TL olan FIFA 14 oyununa ücretsiz sahip olacaklar. Yalnızca Xbox platformuna özgü olan FIFA 14 Ultimate Team paketi, Pelé, Patrick Vieira, Freddie Ljungberg, Ruud Gullit ve Gary Lineker gibi unutulmaz futbol efsanelerini parmaklarınızın ucuna taşıyor. Her bir efsane gerçeğe uygun dış görünümü, oyun tarzları ve detaylı biyografileriyle Xbox'a özgü FIFA 14 Ultimate Team paketinde yer alacak. FIFA 14'ün Xbox 360 sürümüne ek olarak, Microsoft'un sınırlı sayıda piyasaya sürdüğü FIFA 14 oyunu hediyeli Xbox 360 250GB oyun konsolu, 27 Eylül'den itibaren teknoloji marketlerinde 899 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.(scroll.com.tr)
TEKNOLOJİ
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...