HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Togg TM Forum’a üye olan ilk mobilite servis sağlayıcısı oldu

Düzenleyen: /
Togg TM Forum’a üye olan ilk mobilite servis sağlayıcısı oldu
Togg, Yerli Otomobil, , Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin otomobilini üretmek amacıyla yola çıkan Togg, TM Forum’a üye olan ilk mobilite servis sağlayıcısı oldu. TM Forum, 180 ülkede telekomünikasyon sektörü ve dijital servis sağlayıcılar için erişilebilir bir ortam sağlıyor ve kuralları belirliyor.

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg bir başarıya daha imzasını attı. Şirket, TM Forum'un ilk mobilite servis sağlayıcısı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi üyesi oldu. Togg’un TM Forum bünyesinde mobilite alanındaki dijital normların oluşmasına, kullanıcı odaklı yaklaşımların geliştirilmesine öncülük edeceği belirtiliyor. 

TM Forum, 180 ülkede telekomünikasyon servis sağlayıcıları ve dijital iş ortakları için iş operasyonlarını, BT sistemlerini ve ekosistemlerini hızlı bir şekilde dönüştürmelerini sağlayan standartları belirliyor. 850'den fazla küresel şirketle anlaşmalı olan TM Forum, dijital dönüşüm alanında her geçen gün büyüyor. Kuruluş ayrıca danışmanlık alanında hizmet veriyor. 

Togg'a gelecek olursak, şirketin CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'ın açıklamalarına göre seri üretim 2022'nin dördüncü çeyreğinde başlayacak ve 2023'ün ilk çeyreğinde (Mart ayında) ilk Togg otomobilleri yollara çıkacak. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...