Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidimizin oğlundan yürek yakan sözler: Babacığım kalk, bana sarıl!

Düzenleyen:
Şehidimizin oğlundan yürek yakan sözler: Babacığım kalk, bana sarıl!

TÜRKİYE Haberleri

Samsun'da Kurban Bayramı arifesinde şehit yakınları, şehitlikleri ziyaret edip Kuran okudu. Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Burak Zor'un mezarını ziyaret edip, sulayan 5 yaşındaki Eymen Zor'un, "Babacığım, kalk bana sarıl, seni çok özledim" demesi yürekleri burktu.

Şehit yakınları, Kurban Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret ederek mezarların başında Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti. Asri Mezarlık ve Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan şehitliklere gelen aileler, şehitlerin kabirleri başında duygulu anlar yaşadı.

Eymen Zor da annesi Cansu Zor ile birlikte Kıranköy Mezarlığı'ndaki Garnizon Şehitliği'ne gelerek, şehit babasının mezarını ziyaret etti. 2015 yılında Iğdır'ın Aralık ilçesine bağlı Hasanhan köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 13 polisten Burak Zor'un mezar taşını öpen Eymen Zor, ardından su döktü. Eymen Zor'un bu sırada "Babacığım, kalk bana sarıl, ben seni çok özledim" demesi, mezarlıkta bulunanları duygulandırdı.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...