Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sınırın sıfır noktasında duygulandıran diyalog

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Sınırın sıfır noktasında duygulandıran diyalog

TÜRKİYE Haberleri  / AA/İHA

Milli Savunma Bakanı Akar, Irak sınırının sıfır noktasındaki üs bölgelerini ziyaret ederek, Mehmetçiğin bayramını kutladı. Vatan nöbetinde bayramı geçiren askerler ile Bakan Akar arasında geçen diyalog ise duygusal anlar yaşattı.

Bakan Akar üs bölgelerindeki personelle ve Mehmetçikle tek tek sohbet ederek bayramlaştı. Bu sırada Akar ve askerler arasında yaşanan diyalog dikkati çekti.

Akar'ın sorusu üzerine Kayserili olduğunu belirten Astsubay Başçavuş Arif Top, 3 çocuğunun olduğunu ve uzun süredir ailesini görmediğini ifade etti.

Bunun üzerine Bakan Akar, Başçavuş Top'u Kayseri'ye götürme teklifinde bulundu. Akar'ın davetine teşekkür eden Top, vatanın ve milletin korunmasına yönelik önemli bir görev icra ettiklerini ve görev bölgesini terk edemeyeceğini dile getirdi.

Sınırın sıfır noktasında 5. bayramını geçirdiğini söyleyen Manisalı bir asker ise "Bayramlarda emniyet zaafiyeti olabileceğini düşümdüşümüzden gitmeyi tercih etmiyoruz" dedi. 

Bunun üzerine Bakan Akar, Başçavuş Top'u tebrik ederken, Manisalı askere de "Helal olsun" dedi.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...