Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da sahte ilaç operasyonu: Covid-19 için de var!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’da sahte ilaç operasyonu: Covid-19 için de var!

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

İstanbul’da Covid-19 tedavisinde de kullanılan, 4 milyon TL değerindeki çok sayıda sahte ilaç düzenlenen operasyon ile ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Maltepe'de Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri “merdiven altı” ve sağlıksız ortamlarda üretildiği belirlenen, piyasaya sürmeye hazır halde yüklü miktarda steroid ve Covid-19 ilacı için operasyon düzenledi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken sahte ilaçların piyasa değerinin yaklaşık 4,5 milyon TL olduğu öğrenildi. 

24 ADET SAHTE COVİD-19 İLACI BULUNDU

Emniyet ekiplerinin istihbaratı sonucu önceden belirlenen adrese yapılan baskında ele geçirilen sahte ilaçlar arasında Covid-19 tedavisinde kullanılan 24 adet Remdesivir’in yanı sıra 8 bin 638 adet yağ yakıcı, hormon takviyesi, ham maddesi Sibutramin olan zayıflatıcı, kilo aldırıcı ve hormon geliştirmeye yarayan tablet ve dolu flacon anabolik steroidler, 83 bin 501 adet boş karton kutu, etiket, bandrol, boş flacon, 1 kilogram Hyaluronik Asit olmak üzere toplam 92 bin 139 adet ürün ile 1 adet tabanca ve 10 adet fişek bulundu.

İstanbul’da sahte ilaç operasyonu: Covid-19 için de var!İlaçların yanı sıra 1 adet tabanca ve 10 adet fişek de ele geçirildi.

1 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yakalanan 1 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadesi alındı. Şüphelinin polisteki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...