Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doktoru bıçaklayan zanlıya 16 yıl hapis

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Doktoru bıçaklayan zanlıya 16 yıl hapis

TÜRKİYE Haberleri  / AA/İHA

Ankara’da Doktor Ertan İskender’i elinden ve belinden bıçaklayan Bayram Nargüner, ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ankara’da 27 Mayıs 2021 tarihinde doktor İskender, hastası Bayram Nargüner tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda sırtından ve elinden yaralandı.

Olayın ardından savcılığa sevk edilen Nargüner, çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince tutuklandı. Soruşturması tamamlanan sanık hakkında ‘kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

16 YIL 2 AY HAPİS

Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın karar duruşmasında sanık Nargüler, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları hazır bulundu. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanığın iddianame doğrultusunda cezalandırılmasını istedi. Sanık hakkında hiçbir takdir indirimi uygulamayan mahkeme, Bayram Nargüner hakkında ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...