Burak finale ateşledi

A -
A +
Yarı finalin Türk Telekom Arena'daki ayağında Galatasaray öne geçmiş, Bursaspor yakalamıştı...
Dün akşam da Bursa'da benzer bir senaryo sahnedeydi. Maça yüksek tempoyla başlayan Bursaspor, üst üste bulduğu gollerle skoru bir anda 2-0'a getirdi.
Elinde kalan tek hedefi kupa olan ve yediği gollerle büyük bir şok yaşayan Galatasaray'ı ateşleyen ise son haftaların formsuz ismi Burak oldu.
Burak'ın Volkan'la yaşadığı tartışma ve saha içinin bir anda karışması sarı-kırmızılı oyuncuları ateşledi. Kötü giden maçta hırs gösteren ve mağlubiyeti kabullenmeyen Burak'ın bu davranışı Galatasaray'a finali getirdi.
Sneijder attığı golle Galatasaray'a final kapısını açan bir diğer isim oldu. Eğer sarı-kırmızılılar soyunma odasına 2-0 mağlup girmiş olsaydı, muhtemelen umutlar çok daha zayıflayacaktı.
İlk 45 dakikalık bölümde büyük efor harcayan Bursaspor'un devreyle birlikte oyundan düşmesi, Galatasaray'ın işini biraz daha kolaylaştırdı. 45+1 ile 53'e kadar gelen 3 gol Bursaspor'u moral olarak bitirince Galatasaray aylar sonra deplasmanda üstelik 5 gollü bir galibiyete imza attı.
Galatasaray için 90 dakika kötü başlasa da, Mancini'nin kadro tercihlerini çok beğendiğimi belirtmek isterim.
Özellikle Sabri harika bir oyun ortaya koydu. İtalyan teknik direktör de artık Eboue'yi oynatmaması gerektiğini anlamıştır herhalde.
Sonuç olarak Galatasaray, bu sezon Juventus maçı dışında savaştığı tek maçı bol gollü bir galibiyetle süsleyerek, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeye çok yaklaştı.


MAÇIN ADAMI
Sabri Sarıoğlu

KIRILMA ANI
45+1'de Sneijder'in golü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.