Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arshavin Galatasaray yolunda

Arshavin Galatasaray yolunda

FUTBOL Haberleri

Yönetici Şükrü Hanedar'ın hem Arshavin'in menajeri Lachter ile hem de Arsenal ile yaptığı görüşmeler olumlu geçti. Arshavin'i özellikle Aysal çok istiyor.

Son günlerde tamamen Melo transferine odaklanan Galatasaray'ın, hafta sonunda sürpriz bir hamleyle Andrey Arshavin için harekete geçtiği ortaya çıktı. Başkan Ünal Aysal'ın eski gözdelerinden olan Rus oyuncu için sarı-kırmızılı yönetimin yeniden nabız yokladığı belirtildi. Galatasaray Dış İlişkiler Sorumlusu Şükrü Hanedar'ın, hem Arshavin'in menajeri Dennis Lachter ile hem de Arsenal kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Arsenal yönetimi, Arshavin'i satmaya hazır olduğunu bildirirken, menajeri Lachter de "Transferin gerçekleşmemesi için bir engel görmüyorum" dedi. G.Saray'ın, 31 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 6 milyon euro'yu gözden çıkardığı kaydedildi. Ancak İngiliz kaynaklar ise Arsenal'ın bu futbolcuyu 8 milyon euro'dan aşağı satmayacağını vurguladı. Arshavin geçen sezonun 2. yarısında Zenit'te kiralık oynamıştı. nbsp;(Fotomaç)

GALATASARAY'DAN YALANLAMA nbsp;
Bu arada, Galatasaray Kulübü, Rus futbolcu Andrei Arshavin'le ilgili medyaya yansıyan transfer haberlerini yalanladı. nbsp;Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, oyuncunun transferi hakkında herhangi bir tasarrufu bulunmamaktadır. Taraftarlarımızı, resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken, konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...