Tekvandoya damga vurduk

/ Kaynak: OZEL
Tekvandoya damga vurduk

DİĞER SPORLAR Haberleri  / OZEL

Şahin, "Türk tekvandosu artık dünya zirvesinde. Sporcularımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi.



DAHA ÇOK DAİRESİNİ ALIRIZ!
Olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül, olimpiyat ikincisi Nur Tatar ve bu iki değerli sporcumuzun hocaları Ali Şahin ile Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki gökdelenlerinden birinin teras katında konuştuk. Olimpiyatların taze şampiyonları verilen ödüllerden ziyadesiyle memnundu. 2016 Rio Olimpiyatları'nda da madalya sözü veren sporcular, Ağaoğlu'nun, 'Her olimpiyat şampiyonuna bir daire' sözü üzerine, "Ali Ağaoğlu'nun daha çok dairesini alacağız" espirisini yaptı. Önce, onların yetişmesinde büyük emeği olan hocaları ve eski şampiyon Ali Şahin'e sözü verelim:

2020 İSTANBUL'DA DA ZİRVEDELER
Tekvando Milli Takım Antrenörü Ali Şahin, Servet Tazegül ve Nur Tatar'ı yere göğe sığdıramıyor. Başarılı antrenör, "Servet ve Nur formunun zirvesinde iki genç sporcumuz. Onların önünde daha uzun yıllar var. İnşallah Rio'dan sonra 2020'deki İstanbul Olimpiyatları'nda da kürsünün en yüksek yerine çıkacaklar. Onların formlarını, motivasyonlarını ve her türlü maddi ve manevi anlamda ihtiyacını Tekvando Federasyonu olarak sağlıyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. #x13;Onlar bizim göz bebeğimiz" diyor.

SERVET: YENEMEYECEĞİM RAKİP YOK
Olimpiyatların altın çocuğu Servet Tazegül, kendinden son derece emin. Genç şampiyon, "Almanya'da ve kamp dönemi Türkiye'de en üst düzeyde hazırlanıyorum. Formunun zirvesindeyim ve kendime güveniyorum. Hedefim en az 2 olimpiyatta daha altın madalya kazanmak. Şu anda hem form durumum hem de moral değerlerim çok yüksek. Yenemeyeceğim rakip yok" dedi. Olimpiyat gümüş madalyalı sporcumuz Nur Tatar ise, "Rakibime tecrübe farkıyla yenildim. Ancak ben bir rakibe yalnızca bir defa yenilirim, ikinciye asla" diye konuştu.
DİĞER SPORLAR
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...