HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Azeri öğretmen Erdoğan'dan yardım istedi

Kaynak: AA
Azeri öğretmen Erdoğan'dan yardım istedi

Politika Haberleri  / AA

Azeri öğretmen Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi. 10 yaşındaki oğluyla Azerbaycan'dan gelen öğretmen, Devlet Başkanı İlham Aliyev'e ulaşmak için Başbakan Erdoğan'dan yardım talep etti

nbsp;

Azerbaycanlı öğretmen, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'e ulaşmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.
nbsp; Azeri Öğretmen Güleyşe Kerimova, Meclis'te gazetecilere yaptığı açıklamada, "mazlumların hamisi" olarak nitelediği Başbakan Erdoğan ile AK Parti TBMM grup toplantısının ardından görüştüğünü ve sorunları nı kendisine ilettiğini söyledi.
nbsp; Halen Ermenistan işgali altında olan Karabağ'dan Azerbaycan'ın Gence şehrine göçmen olarak yerleştiğini ve 20 yıldır burada yaşadığını belirten Gülayşe Kerimova, parasıyla satın aldığı arazide yaptıkları evin devlet görevlilerince yıkıldığını iddia etti.
nbsp; Kerimova, Azerbaycan'da birçok bakan ve milletvekili ile görüştüğünü, ancak 1 yıl önce yıkılan evlerinin ve ellerinden alınan arazilerini geri almak için sürdürdüğü mücadeleden bir sonuç alamadığını anlatarak, çocuklarının geleceği için Türkiye'ye gelerek Başbakan Erdoğan'dan yardım istediğini ifade etti.
nbsp; Gülayşe Kerimova, Başbakan Erdoğan'dan, bu durumu Aliyev'e iletmesini istediğini belirterek, "2012 yılının Mart ayında bizim evimiz haber verilmeyerek haksız yere yıkıldı. Umum Milli Liderimiz Haydar Aliyev'in göçmenlerle ilgili fermanlarına aykırı hareket ettiler. Başkanımız İlham Aliyev bu haksızlığı bilse, bize yapılan haksızlığı önler" dedi.
nbsp; Kerimova, 10 yaşındaki oğlu Şahin ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan da yardım istedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...