Çukurca'da çatışma: 1 şehit; 6 terörist öldürüldü

Çukurca'da çatışma: 1 şehit; 6 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak köyü kırsalında güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı arasında çatışma çıktı. Çatışmada, özel kuvvetlerde görevli tankçı üsteğmen Aykut Köroğlu şehit oldu; 6 terörist de öldürüldü.

Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisi'nde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, bir grup terör örgütü mensubu ile sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada, nbsp;özel kuvvetlerde görevli tankçı üsteğmen Aykut Köroğlu nbsp;şehit oldu, 4 asker yaralandı. Çatışmada, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği öğrenildi. nbsp;

2 SİVİL DE HAYATINI KAYBETTİ
Bu arada, Kazan köyünde yaşayan ve operasyonlar sırasında, şarapnel parçaları isabet ettiği öne sürülen Azize Çetin ile Keziban Çetinkaya yaralandı. Çukurca Aile Sağlığı Merkezi'ndeki ilk müdahalenin ardından Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Çetin'in, yolda yaşamını yitirdiği belirtildi. Çatışmanın devam ettiği Kazan Vadisi'nde, operasyonların hava destekli sürdürüldüğü kaydedildi. nbsp;

ŞEHİDİN 6 AYLIK KIZI YETİM KALDI

BORDO BERELİ ŞEHİDİN AİLESİ YIKILDI
Şiddetli çatışmada şehit düşen özel kuvvetlerde görevli tankçı üsteğmen Aykut Köroğlu'nun acısı Bursa'ya düştü. Askerlerin acı haberi verdiği aile gözyaşlarına boğuldu. Garnizon Komutanlığı'ndan sağlık görevlileriyle merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki baba ocağına gelen askerler, acı haberi verdi.Baba Turan anne Nurdan Köroğlu acı haberle yıkıldı. Şehit üsteğmenin eşi Selay Köroğlu'nun Ankara'da Gümrük Bakanlığı'nda memur olarak çalıştığı ve 6 aylık Neda adında bebeği olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...