İmzalar atıldı, Bobo Türkiye'ye dönüyor

İmzalar atıldı, Bobo Türkiye'ye dönüyor

FUTBOL Haberleri

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, Panathinaikos'ta forma giyen Brezilyalı orta alan oyuncusu Cleyton'un ardından Bobo'nun da transferini bitirdi.

Pazar günü menajeri ile birlikte Kayseri'ye giden ve bu sabah da Kayserispor Tesisleri'ne geçerek Süleyman Hurma ile görüşmelere başlayan Brezilyalı golcü 10:30 sularında ise sağlık kontrolünden geçti.Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından Bobo'nun menajeri ile masaya oturan Kayserispor'un Brezilyalı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cruzeiro ile olan sözleşmesi sona eren ve Türkiye'ye dönmeye karar veren Bobo ile Mersin İdman Yurdu da yakından ilgileniyordu. Bobo'nun transferini noktalamak üzereyken yıllık ücret konusunda Brezilyalı oyuncunun menajeri ile anlaşmazlığa düşen Mersin İdman Yurdu, transferi sürecini beklemeye almıştı.27 yaşındaki Bobo ile Mersin İdman Yurdu'nun yanı sıra Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa da devreye girmişti. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...