Kars ve Diyarbakır'da çatışma: 1 şehit

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kars ve Diyarbakır'da çatışma: 1 şehit

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile 30 kişilik terörist grup arasında çatışma çıktı; 3 asker yaralandı. Diyarbakır'ın Lice ilçesi Duru Jandarma Karakolu üs bölgesine teröristlerce yapılan saldırıda da Jandarma Er Adem Ödemiş şehit oldu. Çatışmada 2 terörist öldürüldü.

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile terörist grup arasında çıkan çatışmada 3 asker yaralandı. nbsp; nbsp;
nbsp; Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Yankıpınar köyü kırsalında arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı.

##tgvideo##

Uzun zamandır bölgede izlenen gruba yapılan "teslim olun" çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Aralarında sözde Serhat bölge sorumlusunun da bulunduğu 30 kişilik terörist grup ile güvenlik güçleri arasındaki çatışma devam ederken; 1 yüzbaşı, 1 astsubay ve 1 uzman çavuş yaralandı. Yaralı astsubay ve uzman çavuş askeri helikopterle Erzurum Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralı yüzbaşı için havanın kararması nedeniyle helikopter indirilemediği ve yaralı yüzbaşının ambulansla bölgeden alındığı belirtildi. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve askeri birlik sevk edildiği bildirildi. nbsp;

DİYARBAKIR'DA JANDARMA KARAKOLUNA SALDIRI nbsp; nbsp;
Öte yandan; Diyarbakır-Bingöl karayolu Hani yol ayrımı mevkisinde bulunan Duru Jandarma Karakol Komutanlığı üs bölgesine bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Duru Jandarma Karakol Komutanlığı üs bölgesinde görevli bulunan askerlerin anında karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Saldırıda Jandarma Er Adem Ödemiş şehit oldu, 5 asker yaralandı. Çatışmada 2 terörist öldürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...