HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor: 0 Videoton: 0

Trabzonspor: 0  Videoton: 0

FUTBOL Haberleri

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Macar ekibi Videoton ile 0-0 berabere kaldı. Tribünlerin büyük bölümü maçın bitimin ardından kısa bir süre 'yönetim istifa' şeklinde bağırdı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile Macaristan temsilcisi Videoton Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Videoton karşısına farklı galibiyet parolasıyla çıkan Trabzonspor, Macar rakibi karşısında beklenenden daha fazla zorlandı ve karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılarak hayal kırıklığına yol açtı. Trabzonspor ile Videoton arasındaki rövanş maçı 30 Ağustos'ta Macaristan'da oynanacak.

Yönetim istifa sesleri
Trabzonspor taraftarları karşılaşmanın bitiminin ardından yönetim kurulunu istifa davet etti. Tribünlerin büyük bölümü maçın bitimin ardından kısa bir süre 'yönetim istifa' şeklinde bağırdı. Bordo-mavili taraftarlar, maçın ardından takım halinde kendi taraftarlarını selamlayan Videotonlu futbolcuları alkışladı. nbsp;

61. dakikada şov yapılmadı
Trabzonspor taraftarı, 61. dakikada kutlama yapmadı. Bordo-mavili taraftarlar, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde bağırarak terör örgütüne tepki gösterdi. nbsp;

MAÇIN nbsp;TABLOSU

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Euan Norris, Alan Mulvanny, Graham Chambers (İskoçya)
Trabzonspor: Onur, Serkan, Bamba, Giray (Dk. 73 Mustafa Yumlu), Celustka, Zokora, Sapara, Colman (Dk. 46 Alanzinho), Volkan Şen (Dk. 42 Yasin), Olcan, Halil Altıntop
Videoton: Bozovic, Brachi, Vinicius, Caneira, Tavares, Blazs Toth, Mitraviç, Balufo, Sandor (Dk. 81 Neto), Oliveira (Dk. 87 Uros Nikoliç), Torghelle (Dk. 74 Nemanja Nikoliç)
Sarı kartlar: Dk. 34 Caneira, Dk. 50 Tavares, Dk. 58 Balazs Toth (Videoton) nbsp;

MAÇTAN NOTLAR

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki yemeğe bordo - mavili kulübün yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın ve Ömer Kemerkaya, Genel Müdür Sinan Zengin, UEFA Temsilcisi Trygve Borno, Videoton Kulübü sahibi Istvan Garancsi, CEO'su Mark Tassy ve Pazarlama Müdürü Adam Varkonyi katıldı. Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün sahasında Videoton'u konuk ederek bu sezon Avrupa kupalarındaki ilk maçına çıkacak Trabzonspor, rakibi karşısında avantajlı bir skor hedefliyor. Süper Lig'deki Karabükspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Colman'ın bugün forma giymesi bekleniyor. Bamba da Mustafa'nın yerine görev yapacak. Gol umudu ise Halil olacak. Cezalı Tolga'nın yerine Onur kaleye geçecek. Avni Aker Stadı'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Euan Norris yönetecek

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Macaristan'ın Videoton takımını konuk eden Trabzonspor, ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçından daha farklı bir kadroyla sahaya çıktı. Ligin ilk haftasında 1-1 berabere biten Kardemir Karabükspor maçı 11'inden 4 farklı oyuncu Videoton karşısında takımda görev aldı. İlk hafta takımda yer almayan kaleci Onur, Fildişi Sahilli oyuncu Bamba, Arjantinli oyuncu Colman ile Halil Altıntop, Videoton maçı 11'inde kendilerine yer buldu.

Tolga'nın yerine Onur

Trabzonspor'da geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda PSV Eindhoven ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart görerek cezalı konumuna düşen Tolga Zengin'in yerine Onur Recep Kıvrak görev yaptı. Sezon öncesi Orduspor ile oynanan hazırlık maçında kaleye geçen ancak ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında yedek bekleyen Onur Recep Kıvrak, 23 Şubat'ta oynanan PSV Eindhoven maçının ardından 6 ay sonra bir Avrupa maçında sahaya çıktı. Tolga'nın yokluğunda ise takım kaptanlığını Serkan Balcı yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş orta alanda ise Kardemir Karabükspor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Arjantinli oyuncu Colman'a görev verdi. Kardemir Karabükspor maçında Celustka ile çarpışarak sakatlık geçiren Soner'i riske etmeyerek kadroya almayan Güneş, Colman'ın yanında Sapara'yı oynattı. Sezon başında İngiltere'nin Liechester City takımından transfer edilen ve Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Bamba da Mustafa Yumlu'nun yerine sahada yer alarak yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

Forvette Halil Altıntop

Teknik direktör Şenol Güneş, ilk hafta sakatlığı nedeniyle riske etmediği Halil Altıntop'u forvette sahaya sürdü. Güneş, Brezilyalı oyuncu Henrique'yi 18 kişilik maç kadrosuna almazken Slovak oyuncu Vittek'i ise yedek soyundurdu.

Tribünler doldu

Bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk resmi maçına çıkan Trabzonspor'un karşılaşmasına bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 23 bin dolayında bordo-mavili taraftar, stat tribünlerini doldurarak bordo-mavili takıma destek verdi. Misafir takım tribünde de 26 Macar taraftar, Trabzon deplasmanına gelerek takımlarını yalnız bırakmadılar. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve bordo-mavili kulübün yönetim kurulu üyeleri birlikte protokol tribünden karşılaşmayı izledi.

Videoton'a dostluk yemeğe

Bordo-mavili kulüp tarafından maçtan önce Videoton kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcisine yemek verildi. Yemeğe kulüp yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın, UEFA Temsilcisi Trygve Borno, Videoton Kulübü sahibi Istvan Garancsi, CEO'su Mark Tassy ve Pazarlama Müdürü Adam Varkonyi, kulüp genel müdürü Sinan Zengin, İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Kurumsal İletişim Sorumlusu Altuğ Atalay ve Profesyonel İşler Sorumlusu Aysun Karahasanoğlu katıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı.

1050 güvenlik güvenlik mensubu

Trabzonspor ile Videoton arasında karşılaşmada yoğun güvenlik önlemleri alınırken maçta 650'si resmi, 400'ü özel olmak üzere toplam bin 50 güvenlik mensubu görev yaptı. Karşılaşma öncesi Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan maçta uyulması gereken kuralları içeren broşür bordo-mavili taraftarlara dağıtıldı.
.
...

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
İlave sürede de gol gelmeyince karşılaşma 0-0 bitti

Dakika 90: Maç'a 5 dakika daha ilave edildi

Dakika 88: Olcan ile Ondrej Celustka sol kanatta anlaşmayınca taç atışı ile Videoton oyuna başladı.

Dakika 82: Yasin Öztekin sağ kanattan ortayı yaptı. Olcan ceza sahası içinde topu düzeltip kaleye yüzünü döndü. Fakat savunma Olcan'a şut şansı vermedi.

Dakika 70: nbsp;Trabzonspor'un baskısı arttı. Ancak kanat ortalarında Videoton stoperleri hata yapmıyor.

Dakika 61: Trabzonspor'da klasikleşen 61. dakikada şovu başladı.

Dakika 56: Videotonlu futbolcular ağır hareketleriyle çok fazla zaman geçirmeye çalışıyor. Bordo-mavili tepkili taraftarların bu duruma tepkisi var.

Dakika 50: Stopira, Yasin Öztekin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

Dakika 45:
Halil Altıntop ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Fakat Halil istediği gibi bir vuruş yapamadı.


Dakika 42: Zokora sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Marco Caneira kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.


Dakika 35:
Maçın hakemi Videoton'da Marco Caneira itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırıyor

Dakika 30:
Trabzonspor'un sağ kanattan atkları devam ediyor. Volkan Şen yine ortasını yaptı. Bozovic topu korenre yurmukladı.

Dakika 25:
Videoton'da Mitrovic kısa süreli sakatlık geçirdi ama kalktı ve oyuna devam ediyor.

Dakika 22: nbsp;
Rakip takım oyuncularının sert oyunu karşısında hakem harekete geçti Karşılaşmanın hakemi Euan Norris, Videoton'da Torghelle'yi Giray'a yaptığı faul sonrasında sert bir şekilde uyardı.

Dakika 19:
Trabzon atakları devam ediyor. Bu kez sol kanattan Celustka ortasını yerden yaptı, rakip takım tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 15:
Volkan Şen sağ kanatta rakibinden sıyrıldı. Volkan ceza sahasına sokuldu, sol ayağıyla şutunu da çekti ama top farklı şekilde dışarı gitti.

Dakika 10:
Olcan nbsp; sağ kanattan serbest vuruşu kullandı. Halil Altıntop ceza sahası içinde kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kaleye giderken; Bamba için kalkan ofsayt bayrağı var.

Dakika 5:Videoton bu dakikalarda yarı sahasından çıkamıyor. Trabzonsporlu taraftarlar da takımlarına deteğiyle golü bekliyor...

Dakika 1: Karşılaşmaya konuk takım Videoton'lu futbolcuların vuruşuyla başlandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...