HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursa'da bayram var

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bursa'da bayram var

Futbol Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Gaziantepspor'u sahasında ağırlayan Bursaspor'u Yeşil-beyazlı taraftarlar yalnız bırakmadı.


nbsp; Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlı yor. Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyetle Süper Final Avrupa Ligi grubunu garantileyen Bursaspor, lig maratonunun son maçında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesi FIFA hakemi Cüneyt Çakır yönetiyor. Bursasporlu taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünleri yeşil-beyazlı renklerle donatan Bursasporlu taraftarlar tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu. Yeşil-beyazlı taraftarlar maç öncesinde futbolcuları tribünlere çağırdı.
nbsp; Bursaspor'da Ozan İpek dışında eksik bulunmazken, Ertuğrul Sağlam Ozan İpek'in yerini Vederson ile doldurdu. Tecrübeli teknik adam, sahaya Carson, Ömer, Basser, Serdar, Hakan, Barış, N'Diaye, Vederson, Sestak, Batalla ve Pinto ilk 11'yle çıktı.
nbsp; Gaziantepspor'da ise İbrahim Akın, Orhan Gülle ve Bekir Ozan Has sakatlığı sebebiyle mücadelede yer alamadı. Hikmet Karaman'ın ilk 11'inde ise Karcemarskars, Elyasa, Şenol, Serdar, Sapara, Binya, Yasin, Popov, Dany, Cenk Tosun ve Muhammed yer aldı.
nbsp; Yeşil-beyazlı takım, mücadeleyi taraftarının da desteğiyle kazanı normal sezonu 5. sırada bitirmek istiyor. Karşılaşma öncesinde Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü sebebiyle emniyet mensupları iki teknik direktöre de çiçek takdim etti. Öte yandan maç öncesinde Emniyet teşkilatı için hazırlanın video yayınlandı.
Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...