Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konyalı işadamları Gebze'de buluştu

- Güncelleme:
Konyalı işadamları Gebze'de buluştu

Ekonomi Haberleri

Konya Sanayici ve İşadamları (KONSİAD) tarafından organize edilip Gebze'de gerçekleştirilen Anadolu Zirvesi'nde buluştu


nbsp;
Konya Sanayici ve İşadamları (KONSİAD) tarafından organize edilip Gebze'de gerçekleştirilen 'Anadolu Zirvesi'ne İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerindeki işadamları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve seçkin 500 Konyalı vatandaş katıldı. nbsp; nbsp;


Eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, KONSİAD Başkanı Abdullah Başçı ve KONSİAD Anadolu Yakası Başkanı Muzaffer Koşan'ın hazır bulunduğu zirvede bir çok belediye başkanı, dernek başkanlarının yanı sıra ABD'den gelen yatırımcı Abdullah Ben Hamallah ve Suudi Arabistan Fahri konsolosu Halil Ahmet Navar da davetliler arasında dikkat çeken renkli isimler oldu.

KONYALI İŞADAMLARININ DİKİLİ AĞACI OLACAK


'Anadolu Zirvesi'nin onur konukları arasında yer alan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir yaptığı konuşmada Konyalı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Eski Bakan Özdemir, ''Çevreci ve aynı zamanda Türkiye'nin ilk Çevre Bakanı olarak büyük bir mutluluk yaşadım. Konyalılar'ın artık hatıra ormanı olması ve hızlı bir şekilde ağaçlandırma kampanyası başlattıklarını öğrendim. 30 yıl önce rahmetli Turgut Özal ile başlattığımız çevre harekatının ne kadar yararlı bir hale geldiğini görüyorum. Konyalı sanayici ve işadamlarının dayanışma içinde olması beni de bir Konyalı olarak gurur duymama vesile oldu. Hollanda'dan büyük bir yüz ölçümüne sahip Konya'nın geleceği çok daha iyi olacaktır'' diye konuştu.

Bu anlamlı organizasyonun diğer onur konuğu Sakarya Valisi Büyük ise, ''Konyalı olarak Konyalılar'ın bu birlikteliğini görmekten son derece memnumum. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'yı birleştiren bu zirvede hemşerilerimle birlikte olmak çok sevindirici. İşadamları birbirleriyle tanışıp yeni projeler üretecekler bu ülke ekonomisi için artı bir katkı sağlayacaktır'' dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...