Yobo'da ipler kopuyor

Yobo'da ipler kopuyor

FUTBOL Haberleri

İki yıldır F.Bahçe'de kiralık oynayan Nijeryalı, Everton'ın dayatması üzerine sarı-lacivertli kulüpten 3 yıllık sözleşme yapılmasını istedi

YÖNETİMİ SIKIŞTIRIYORSarı-lacivertli takımda iki yıldır kiralık olarak forma giyen Nijeryalı futbolcunun bir sezon daha kiralık olarak gelme fikrine sıcak bakmadığı ve bu transferin bonservisi ile birlikte yapılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki Yobo'nun F.Bahçe'den 3 yıllık sözleşme talep ettiği, sarı-lacivertli yönetimin düşünmek için süre istedikleri belirlendi. Beklemeye alınan bu transfer için alternatif planlarının da hazır olduğu bilinen Fenerbahçe Yönetimi'nin kesin kararını önümüzdeki günlerde vereceği ifade edildi. Yobo'nun bonservisini elinde bulunduran Everton Kulübü'nün de oyuncuyu bonservisi ile F.Bahçe'ye vermek istediği ve 2-3 milyon euro arası bir bedel belirlediği ortaya çıktı. VEYSEL SARI PAZARLIĞISarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen bir diğer oyuncu Reto Ziegler için Juventus Kulübü ile temaslarını sürdüren Fenerbahçeli Yöneticilerin, İtalyan Yöneticiler ile İsviçreli yıldızı bir sezon daha kiralamak üzere anlaşmaya yakın oldukları ifade edildi. Fenerbahçe, bir yandan yurtdışında transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da yurtiçi transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Aykut Kocaman'ın beğendiği futbolcular arasında yer alan Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Veysel Sarı için sarı-lacivertli yetkililer Eskişehirspor'la bir kez daha masaya oturmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili konuşan Veysel Sarı, "Transfer süreci devam ediyor. Sonuca ulaşmadı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...