HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ege ve Akdeniz sabaha kadar sallandı

Kaynak:
- Güncelleme:
Ege ve Akdeniz sabaha kadar sallandı

GÜNDEM Haberleri  / 

Muğla Ölüdeniz açıklarında 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede sabaha kadar yüzlerce artçı sarsıntı hissedildi.

nbsp;Muğla Ölüdeniz açıklarında 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede sabaha kadar yüzlerce artçı sarsıntı hissedildi. Ege ve Akdeniz bölgelerinde 200'ün üzerinde nbsp; deprem meydana geldi. Deprem geniş bir alanda hissedilirken vatandaşlar büyük panik yaşadı. Panik yüzünden çok sayıda kişi yaralandı, art arda 34 deprem kaydedildi.

REVİZE EDİLDİ
ABD Deprem Enstitüsü Kandili tarafından 6.0 olarak düzeltilen depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Açıklanan ilk resmi rakamlara göre panik yüzünden çok sayıda kişi yaralandı, iki saat içinde 35 artçı sarsıntı meydana geldi. nbsp; Sabaha kadar Ege ve Akdeniz bölgelerinde irili ufaklı 200'ün üzerinde deprem meydana geldi. Ege Denizi'ndeki depremler ağırlıklı olarak Muğla Ölüdeniz açıkları, Datça, 12 Adalar, Fethiye Körfezi'nden Atalya'ya Toros Dağları'nın iç kesimlerinde Seydişehir, Beyşehir'e uzanan derin bir çizgide hissedildi. KKTC ve Kıbrıs Rum kesiminde meydana gelen 4 ayrı küçük çaplı deprem gün boyu korkuyu geniş bir coğrafyaya yayıldığını ortaya çıkardı.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...