Kartal'ın Nene ısrarı

Kartal'ın Nene ısrarı

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Brezilyalıyı transfer etmek için önümüzdeki hafta harekete geçecek. Ancak PSG'yle yollarını ayırmak üzere olan yıldıza Milan, G.Saray ve Corinthians da talip.

Beşiktaş'ta Nene harekâtı önümüzdeki hafta başlıyor. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ısrarla alınmasını istediği Brezilyalı oyuncu için girişimlere başlayacaklarını açıklayan Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, "İlk yarının son maçında cuma günü Kayseri ile oynayacağımız maçtan sonra transfer çalışmalarına başlayacağız. Nene Beşiktaş'ta görmek istediğimiz oyunculardan birisidir. Şu anda daha fazla bilgi veremem" diyerek transferi ne kadar çok istediklerini ortaya koydu. nbsp;


ALMEİDA: O GOLCÜ DEĞİL
Fransız basını da PSG ile yollarını ayırmaya hazırlanan Nene'ye Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray, Milan ve Corinthians'ın da talip olduğunu yazdı. L'equipe gazetesi, "Ayrılık yakın" başlığıyla verdiği haberde Nene'nin ocak ayında ülkesinde tatile gideceğini ve öncelikle Corinthians ile masaya oturacağını duyurdu. Bu arada Almeida, kulübün golcü arayışlarıyla ilgili olarak "Nene santrfor değil, orta saha oyuncusu. Ona golcü derseniz hata yapmış olursunuz" ifadelerini kullandı. nbsp;


AYBABA'NIN GÖZDESİ
Nene, sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Teknik Direktör Samet Aybaba, Nene'yi Şampiyonlar Ligi'ndeki D.Kiev-PSG maçında tribünden izlemiş ve yönetime devre arasında alınması talimatını vermişti. 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 2010 yılından bu yana PSG forması giyiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...