Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Biber gazı şakası hastanelik etti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Biber gazı şakası hastanelik etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da bir ilköğretim okulunda üst sınıfların biber gazı sıktığı 6. sınıf öğrencilerinden 15'i gazdan etkinelerek hastaneye kaldırıldı. Veliler, 'Biber gazının ilköğretimde ne işi var' diyerek okul yönetimine tepki gösterdi.

nbsp; nbsp;Ankara'da bir ilköğretim okulunda üst sınıfların biber gazı sıktığı 6. sınıf öğrencilerinden 15'i gazdan etkinelerek hastaneye kaldırıldı. Veliler, 'Biber gazının ilköğretimde ne işi var' diyerek okul yönetimine tepki gösterdi. nbsp;

##tgvideo##


Üniversite öğrencilerinin eylemlerinde polisin sık sık kullandığı göz yaşartıcı gaz, bu kez bir ilköğretim okulunda kullanıldı. Keçiören İlköğretim Okulunda öğrencilere biber gazı sıkıldı. Alınan bilgiye göre bir gruh 8. sınıf öğrencisi, 6. sınıf öğrencilerine biber gazı sıktı. Öğrencilerin şaka amacıyla biber gazı sıktığı öne sürülürken, gazdan etkilenen 15 öğrenci, okula gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ambulansla hastaneye götürülen öğrencilerin büyük korku yaşadıkları gözlenirken, olayı duyup okula koşan öğrenci velileri de yönetime, 'Biber gazının ilköğretim okulunda ne işi var. Bunlar nasıl okula sokuluyor' şeklinde tepki gösterdi. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Okul yönetimi, biber gazı sıkan öğrencilerin tespiti için çalışma başlattı.





GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...