Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Abdullah Öcalan'ın 21 yaşında oğlu var"

"Abdullah Öcalan'ın 21 yaşında oğlu var"

GÜNDEM Haberleri

Öcalan ile Ankara'daki Tapu Kadastro Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Yakup İnce, "Abdullah'ın peşine MİT'ten bir binbaşı takmışlar, sonra da o binbaşının kızı ile evlendirmişler. O evlilikten olan çocuğun şimdi 21 yaşında olduğu söyleniyor" dedi.

nbsp;Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Merkez Bankası eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Durmuş Yılmaz'ın arkadaşı olduğunu açıklamasından sonra, PKK elebaşısı Abdullah Öcalan ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Durmuş Yılmaz ve Abdullah Öcalan ile Ankara'daki Tapu Kadastro Lisesi'nde birlikte okuyan Yakup İnce, Habertürk televizyonunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Durmuş Yılmaz'la daha sonra dünür de olan İnce, "Durmuş'la 1963 senesinde liseye beraber girdik. Birlikte okulun yakınındaki Maltepe Camisi'ne gidip gelirdik. Bir gün bir talebe bize 'Ben de camiye gitmek istiyorum' dedi. Kabul ettik. İşte bu genç, Abdullah Öcalan'dı. O günden itibaren bir yıl boyunca bizimle beraber camiye gitti geldi" dedi.Öcalan'ın o yıl okula başladığını, kendilerinin ise son sınıfta olduklarını belirten Yakup İnce, şu çarpıcı bilgileri aktardı: Abdullah çok sessiz sakin bir çocuktu. Annesi de bir kez okula gelmişti. Çarşaflı bir kadındı." Yakup İnce, Öcalan'la ilgili daha sonra bir arkadaşından öğrendiği şok bilgiyi de paylaştı. İnce, "Duyduğumuza göre bu işi MİT takip etmiş. Peşine bir binbaşıyı takmışlar, O'nun kızı ile evlendirmişler. Ondan bir çocukları olmuş. Şu anda o delikanlı için 21 yaşında diyorlar. Ama boşanmış. Bugün eşi ve çocuğu ile alakası yok" dedi. İnce, hem okul arkadaşı, hem dünürü olan Durmuş Yılmaz ile ara ara bu konuyu konuştuklarını, hatta yüz yüze görüşmeyi bile düşündüğünü ancak, gerçekleştiremediğini vurguladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...