"Biz sana hiç benzemiyoruz anne"

- Güncelleme:
"Biz sana hiç benzemiyoruz anne"

Yaşam Haberleri

İngiltere'de bir çiftlikte Hilda isimli tavuk, yanlışlıkla ördek yumurtalarının üzerine kuluçkaya yattı. 5 ördek yavrusu şimdi tavuğu anneleri sanıyor.

Hem görüntüleri hem sesleri annelerinden çok farklı olsa da ördek yavruları, anneleri sandıkları tavğun peşinden bir an olsun ayrılmıyor. Tavuğun da bu durumdan pek şikayetçi olmadığı görülüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Tavuğun ördek yumurtalarının üzerine kuluçkaya yattığı Dorset'teki çiftlik sahibi Philip Palmer'in de gözünden kaçmış. Sarı civcivler dünyaya gelmesini beklerken ördek yavrularının dünyaya gelmesi Palmer'i de şaşırtmış. Tavuğun peşinde beş ördek yavrusunun koşturmasının çok hoş bir görüntü oluşturduğunu söyleyen Palmer, ördek yavrularının Hilda'yı anneleri, Hilda'nın da ördek yavrularını kendi yavruları sandığını, tek şaşkınlığın ördek yavruları havuzda yüzünce yaşandığını söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...