HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

"Dinci" dediler rol vermediler!

Kaynak:
"Dinci" dediler rol vermediler!

MAGAZİN Haberleri  / 

Namaza başladıktan sonra sektör tarafından dışlanan Yaşar Alptekin, "Bazı yönetmenler, 'bizi de dinci zannederler' diye korktu" dedi.

Böyle mi olacaktı?" dizisinde "Yusuf" karakterini oynuyordu... Sonra onu bir bal firmasının reklamında gördük... Evet, oyuncu Yaşar Alptekin... Bir zamanlar Türk sinemasının en parlak oyuncularından olan ve 2004 yılında namaza başladıktan sonra sektör tarafından dışlanan Alptekin, "Bazı yönetmenler, 'Biz bunu projemizde oynatırsak, bizi de dinci zannederler' diye etiketlenmekten korkuyor" dedi. 2008 yılında hacca gittiğini, kendisine dizi teklifi gelmediğini açıklayan Alptekin, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Geçenlerde bir yönetmenle görüştüm. 'Biz seni Hac'dan döndükten sonra bir köye gittiğini ve o köyde sürekli namaz kıldığını sanıyorduk' dedi. Bazı insanlar da, 'Biz bunu televizyon kanalında oynatırsak, bizi de dinci zannederler' diyor. Benim namaz kıldığımı bütün Türkiye biliyor. 'Bak bu kanal da dinci bir ismi oynatıyor' diye etiketlenmekten korkuyorlar."

MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...