Henry Domercant, Galatasaray'da

Henry Domercant, Galatasaray'da

BASKETBOL Haberleri

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilen Amerikalı yıldız Henry Domercant'i kadrosuna kattı. Profesyonel kariyerine 2003 yılında Pınar Karşıyaka'da başlayan Henry Domercant, iki sezon boyunca Anadolu Efes forması da giymişti.

Basketbolda ülkemizi Eurocup'ta temsil edecek Galatasaray MP, Engin Atsür, Cenk Akyol ve Erwin Dudley'den sonra dördüncü transferini yaptı. Galatasaray, geçtiğimiz sezon Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilen Amerikalı yıldız Henry Domercant'i kadrosuna kattı.
Domercant transferi için iki haftadır görüşmeleri sürdüren Galatasaray Medical Park, Unics Kazan'la kontratı devam eden yıldız oyuncunun sözleşmesindeki özel maddeden yararlandı. Bu madde sayesinde Kazan'a sadece 150 bin dolar bonservis ödeyen sarı-kırmızılı takım, 31 yaşındaki forveti kadrosuna kattı. Profesyonel kariyerine 2003 yılında Pınar Karşıyaka'da başlayan Henry Domercant, iki sezon boyunca Anadolu Efes forması da giymişti. nbsp;
Bosna Hersek Milli Takımı'nda da oynayan 1.93 boyundaki oyuncu, geçen sezon Unics Kazan'la Euroleague'de 15.5 sayı ortalaması tutturmuştu. Öte yandan Domercant ile anlaşan Galatasaray, Tofaş'tan Brad Buckman'ın transferi için Beşiktaş ile yarışıyor. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...