Google'dan yeni uygulama

Google'dan yeni uygulama

TEKNOLOJİ Haberleri

Sırt çantalarına yerleştirilen kameralarla dünyanın en ücra yerlerinin görüntüsü çekilecek. Bu şekilde Everest tepesinden ABD'deki Büyük Kanyonlara kadar en ücra yerlerin görüntüsü sunulacak.

Uçakları ve arabalarıyla dünyanın haritasını çıkaran Google, yeni bir uygulama başlatıyor. Sırt çantalarına yerleştirilen kameralarla dünyanın en ücra yerlerinin görüntüsü çekilecek. Bu şekilde Everest tepesinden ABD'deki Büyük Kanyonlara kadar en ücra yerlerin görüntüsü sunulacak. nbsp;
Google, Street View Trekker ile araçların giremediği yerlerden de görüntüler alabilecek. Bu şekilde ormanların derinlikleri, dağların zirveleri ya da şehirlerin en dar sokaklarının görüntüsü yayımlanacak.
Google ile Apple arasında rekabet tüm hızıyla devam ederken Google'ın bu uygulamasının da diğer uygulamaları gibi mahremiyet ihlali iddialarını gündeme getirecek. Google daha önce Kızıldeniz'in dibinden cektiği görüntüleri yayına koymuş, yeni planının derin vadiler olduğunu duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...