PKK'lılar saldırıya böyle gidiyor

PKK'lılar saldırıya böyle gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'deki son karakol saldırısının ardından PKK'lıların bölgeye nasıl geldikleri sorusu üzerinde duruluyordu. İşte cevabı...

Kanal D Ana Haber Bülteni'nden yayınlanan görüntülerde, PKK'lı teröristlerin jandarma karakollarına saldırı yapmaya nasıl geldikleri ortaya çıktı. nbsp;Görüntülerde 2 kadın PKK'lı teröristin bir kamyonetin kasasında seyahat ettiğıi görülüyor. nbsp;

##tgvideo## nbsp;

Anadolu'da kamyonet kasasında seyahat eden kadınların şüphe çekmemesi nedeniyle teröristler rahat şekilde gidecekleri yere ulaşabiliyor. Kamyonet kasasındaki yolculuğun son anlarında ise özenle saklanmış silahlar ortayla çıkıyor ve dağıtılmaya başlıyor. Böylece çalışmaya giden kadınlar bir anda kanlı örgütün bir eylemcisine dönüşüyor.
nbsp; nbsp;
TÜRKİYE İÇİNDE YAŞIYORLAR
nbsp;
Öte yandan Hakkari'deki bir köydeki evde yapılan aramada, bir PKK'lı teröristin köylü ile yanyana çekilmiş fotoğrafı bulundu. Bu fotoğraf ise, PKK'lıların Hakkari'nin köylerinde saklandığı ve köylülerle iç içe yaşadığını ortaya koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...