HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çocuklar Duymasın'a bir süre ara

Kaynak:
Çocuklar Duymasın'a bir süre ara

MAGAZİN Haberleri  / 

Çok izlenen dizilerin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, 'Çocuklar Duymasın'a bir süre ara verdiklerini ancak TRT için yeni bir komedi dizisinin çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrollerini oynadığı, 7 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl tekrar atv'ye dönen 'Çocuklar Duymasın' önümüzdeki hafta yayınlanacak sezon finalinin ardından ekran macerasına bir süre ara verecek. Dizinin ne zaman başlayacağıyla ilgili olarak kesin bir tarih vermeyen Mint Yapım'ın sahibi Birol Güven; bir yandan da yeni dizi projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Güven; "Çocuklar Duymasın'a bir süre ara vereceğiz. Belli bir zaman aşımından sonra, Haluk'un torunu biraz büyüyünce, Haluk emekli olunca diziye devam edeceğiz. Belki o zaman Havuç de evlenir. Yani kısaca devam edebilmemiz için zaman aşımına ihtiyaç var" dedi. Güven, TRT'ye 'Zengin Kız Fakir Oğlan' adlı yeni bir dizi yaptıklarının da müjdesini verdi. nbsp;
nbsp;
MODERN KELOĞLAN nbsp;
Yönetmenliğini, ilk filmi 'Güzel Günler Göreceğiz'le dikkatleri üzerine çeken ve birçok ödüle layık görülen Hasan Tolga Pulat'ın yapacağı dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. Modern bir Keloğlan masalı olarak lanse edilen dizide 'Fakir Oğlan' rolünde Ufuk Özkan, 'Zengin Kız' rolünde ise Ecem Özkaya oynayacak. Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Mahir İpek de dizinin kadrosunda yer alacak. Dizinin konusu, sıradan bir bankacı olan Nurhan'ın, zengin bir aileye damat adayı olması ve kızın babası Kemal'in onu kızın layık görmemesi üzerine kurulu... (Sabah)

MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...