Firari cinayet zanlısı, internette "ünlü" oldu

Firari cinayet zanlısı, internette "ünlü" oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

İngiltere'de cezaevi aracından kaçan cinayet zanlısı John Anslow (32), internette "ünlü" oldu. 6 aydır firari olan Anslow'un 'un Facebook'ta 1.500 hayranı var. Facebook'ta silahlarla poz veren Anslow adına özel bir hayran sitesi de açıldı.

İngiltere'de cezaevi aracından kaçan cinayet zanlısı John Anslow (32), internette "ünlü" oldu. 6 aydır firari olan Anslow'un 'un Facebook'ta 1.500 hayranı var. Facebook'ta silahlarla poz veren Anslow adına özel bir hayran sitesi de açıldı. nbsp;
Anslow, mahkemeye götürülürken maskeli bir çete tarafından ocak ayında ceza evi aracından kaçırılmıştı. İspanya ya da Kuzey Afrika'da yaşadığı sanılan firari, son olarak geçen ay gizli bir yerden Facebook sayfasına girdi ve 400 yeni arkadaşı kabul etti. nbsp;
Anslow adına 'John Anslow is A Innocent MAN Being SET UP' isimli bir sayfa da açıldı. Sayfada Anslow'un masum olduğu savunuluyor ve ona yönelik destek mesajları yer alıyor.
Anslow'un yakalanmasına yol açacak bilgi verenlere 10 bin sterlin ödül verilecek. Bir polis yetkilisi, "Bu, polis adına sıkıntı verici bir durum. Dokunulmaz olduğunu düşünüyor ve kalabalıklara oynuyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...